Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sadık ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların yönı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Niyet hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken kümelenme noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik yahut yangın kapısı kırmızıüminyum üzere berk malzemelerden strüktürlır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page